TRAFIKKSKULEN OPNAR OPP FOR FULT I FRÅ 11.MAI

VELKOMEN TIL OSS

TRAFIKKSKULEN OPNAR OPP FOR FULT I FRÅ 11.MAI

Trafikkskulen vil i frå 11.mai opna opp for fult igjen.

Det er ein del smittevernstiltak som må fyljast, men dette får me til saman. Me handhelser ikkje, og held så god avstand så det lar seg gjera. Me har kun 1 elev i bilen om gangen.  Me har ekstra stort fokus på reinhald, og aukar drastisk våre reinhaldsfrekvensar. Me vaskar bl.a alle kontaktflater, og luftar ut bilane mellom kvar elev. Samstundes oppfordre me alle elevar om å ha god handhygiene, og respektere FHI sine råd om smittevern. På bakgrunn av tiltaka må vi auka prisane noko.

Viser du symptom på luftvegsinfeksjon, eller anna sjukdom- eller har vert i kontakt med nokon som du veit er smitta ber me deg om å avlysa køyretimen.

Me startar så godt det lar seg gjera opp igjen der me «slapp» og detta kan medføra litt kaos i starten. Dei med førarprøve eller nærståande førarprøve vil bli satt opp igjen så snart som dette lar seg gjera. Elles takkar me for tolmod  og forståing for at litt «hikke» kan oppstå i  oppstarten. Det er 2 mnd med etterslep, og dette vil dessverre ta noko tid, beklagar ulempene dette må medføre.

Elles ser me  fram til å møta «gamle» og nye elevar igjen!

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Vestland Trafikkopplæring. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vestland Trafikkopplæring kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn