Skulereglement

Velkommen

Skulereglement

 

Køyretimar

Ein køyretime varer i 45-90 minutt og avtales gjennom bookingsystemet TABS eller via din trafikklærar.
Det er viktig at du som elev er aktiv i di opplæring, og passar på at du får nye timar. Ikkje overlat alt til trafikklæraren din.

 

Når på døgnet?
Mange ønsker køyretimar etter skuletid, men kun timar på denne tida av døgnet vil førar til lengre opplæringstid og dermed dyrare førarkort.

Det som reknast som ei «normal» arbeidstid er mellom 07.00-16.00 og det er i den tida du som elev får mest utbytte av timane. Dette fordi då er trafikkbilde mest likt det normale og du som elev er på ditt mest produktive.

 

Frammøte
Frammøte er som houdregel ved adressa for trafikkskulen. Men andre avtalar kan gjerast. Men det er viktig at du avtalar med din lærar i god tid kvar timen startar.

 

Avbestilling av time

Avbestilling av vanleg køyretime(ikkje obligatorisk) må skje seinast 24 timar før oppsatt time.

Obligatorisk opplæring har vi 48timar avbestillingsfrist på.

Ved avbestilling etter dette må du betala for timen/timane. Legeerklæring vil bli godtatt.

Betaling
Betaling av køyretimane ynskjer vi helst at du betaler gong for gong. Anna skal avtalast med trafikklæraren din. Betaling skjer for det meste i dag over nettbank. Du har full oversikt over kva du til ei kvar tid skuldar, har betalt og kva du skal igjennom på di elevside TABSelev.
Kredittgrensa hjå oss er satt på 4500kr, og du som elev skal syte for at alt uteforståande er betalt FØR førarprøve.

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vestland.tabs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vestland Trafikkopplæring kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn